måndag 5 maj 2008

Motorkväll i Björneborg 080505

Vi var ett litet gäng bestående av 3 bilar som representerade LVWB på årets 1:a motorkväll i Björneborgsparken,De som gled dit var Polle, Peter och Bosse. Detta var den 1:a av 5 måndagskvällar det kommer att anordnas en liten fikastund i parken, nästa gång är den 19/5 (måndag)och då hoppas vi på full uppslutning från LVWB..





3 kommentarer:

Unknown sa...

Hej! Kul att ni ställer upp med bilarna i parken! Det är hedersamt av Er, när det äntligen arrangeras något för oss bilintresserade. Jag hoppas att det kommer ännu fler entusiastbilar kommande motorkvällar, för denna den första kvällen var en höjdare! Med vänliga hälsningar
LENNART FROSTELID
p.s. jag har ingen bagge, men en golf Memphis-88.Besiktigad och under rullande renovering.

zittyman sa...

Den 23 Augusti 2008 är Ni härmed inbjudna att deltaga i Björneborg Classic Car Show! Vi förväntar oss en mycket stor mängd bilar, de första 200 bilarna får en minnessak från träffen. Meddela gärna i gästboken att Ni tänker delta med några bilar, så noterar vi Ert namn bland de anmälda klubbarna. Skivförsäljning och musik på CD under dagen, dans på kvällen till Flamingokvintetten i Björneborgs Foljkets Park.
VÄLKOMNA!!! Kolla in vår hemsida för länkar o info:
www.bjorneborg-classic-car-show.dinstudio.se

zittyman sa...

den 23 augusti 2008 bjuder vi in er klubb till en bilträff som vi räknar med ska bli tradition. Björneborg classic car show! Naturligtvis ska inte bara jänkare komma, utan även europeiska bilar!
kolla in vår hemsida för mera info:
www.bjorneborg-classic-car-show.dinstudio.se
Bästa hälsningar Lennart Frostelid